Om oss

 
OM GROW redovisning & utveckling

Grow redovisning & utveckling är grundat av Ulrika Borgström och Malin Henriksson Pratt.

 

Första gången vi träffades sa det klick på en gång... redan efter 10 minuter stod det klart att vi båda bar på samma engagemang och brinnande intresse för att hjälpa företagare att lyckas.

 

Mycket snabbt var vår affärsidé ett faktum. Att skapa en glad och engagerad redovisningsbyrå, som förstår och är intresserad av företagen som helhet, som hjälper företagaren att bli framgångsrik och som dess-utom gör det till förmånliga paketpriser. 

 

 

 

VI SOM JOBBAR MED REDOVISNING

Ulrika Borgström GROW redovisning & utveckling

Ulrika Borgström har en bakgrund som redovisningskonsult, logistiker och säljare och har sedan 2011 framgångsrikt drivit företaget Equb Konsult. Hennes drivkraft är att se och arbeta med de unika förutsättningarna, möjligheterna och utmaningarna hos varje företag/kund. 

 

Som egenföretagare vet hon hur viktigt det är att se till helheten dvs såväl företagets situation som personen bakom. Därför präglas hennes arbete av en personlig touch, med en önskan om att få full förståelse för våra kunders verksamhet som helhet och att kunna bidra till våra kunder med mer än "bara" siffror.

 

När Ulrika inte är på GROW hittar du henne ute i naturen med sina hundar och hästar eller på någon riktigt utvecklande kurs.

 

Kontakta Ulrika på

Tfn: 0721-77 47 97

ulrika@growab.se

 

Tre månader senare sjösatte vi företaget och har på kort tid  fått  mycket fin respons och många nya och nöjda kunder. För även om vi är ett helt nytt redovisnings- koncept så har vi lång och gedigen erfarenhet i våra tidigare verksamheter.

 

VI SOM JOBBAR MED UTVECKLING

Malin Henriksson Pratt GROW redovisning & utveckling

Malin Henriksson Pratt är kreativ entreprenör med snart 20 års erfarenhet av att hjälpa människor och företag att förverkliga sina drömmar. På 90-talet tog hon sig själv från en till synes omöjlig situation och har gått från utblottad till framgångsrik. Sedan många år tillbaka lever hon sitt drömliv och är idag en mycket uppskattad affärsutvecklare, coach, kursledare mm. Hon har en bakgrund som ekonomikonsult och har även varit VD för PsykosyntesAkademin i Stockholm.

 

Hennes starka engagemang för utveckling sträcker sig från det personliga planet till företagets alla aspekter. Det är en bredd som är till stor hjälp i och med att vi många gånger har personliga hinder som håller vårt företagande tillbaka. Malin brinner för att göra våra kunder riktigt framgångsrika  - om det så är på affärsmässig eller personlig nivå.

 

När Malin inte är på GROW är hon oftast aktiv med annan utveckling - som att hålla kurser, skapa nya produkter eller lära sig det senaste inom affärsutveckling. 

 

Kontakta Malin på

Tfn: 0735-33 44 99

malin@growab.se

 

Ring oss på

0721-77 47 97 eller 0709-95 06 09