MÅNADENS KUND

 

Ring oss på

0721- 77 47 97 

Vi på GROW är både stolta och glada för alla våra kunder. Varje månad lyfter vi därför fram en av dem i rampljuset för att berätta mer om dem. Dessutom ber vi dem att ge ett riktigt bra erbjudande till dig som tittar in.

 

 

Niklas Ewaldh GROW redovisning & utveckling
Ulrika Borgström GROW redovisning & utveckling

3 FRÅGOR & SVAR

Vad är det roligaste med att driva företag?

Jag kan styra över min tid själv och träffar många intressanta människor som vill utvecklas tillsammans med mig.

 

Vad är det mest utmanande med att driva företag?

Utmaningen består i att hela tiden vara up-to-date inom hälsa & kost för att kunna ge bästa hjälp & stöd till mina kunder.

 

Vad uppskattar du mest med GROW redovisning & utveckling?

GROW redovisning & utveckling står för sitt företagsnamn. Personligt engage-mang & service utöver traditionell bokföringshjälp gör att jag känner mig extra uppskattad som kund!

 

 

Höstutmaningen börjar den

15 oktober 2014 - för dig som fastnat i dåliga vanor och möster och som vill förändra din nuvarande livsstil. Läs mer.

Erbjudande 1.995:- 

 

 

BODYMIND & BEYOND - MICHAEL GRÖNHED

Michael är Friskvårdsterapeut, Kostrådgivare & Massör med många järn i elden. Han bedriver sin verksamhet i Ramlösa och arbetar mot både privat & företagskunder. BodyMind & Beyonds verksamhet består av hälsofrämjande aktiviteter som motion & träning, hälsoprofiler, kostrådgivning och massage. www.bodymindandbeyond.se

 

Ulrika Borgström GROW redovisning & utveckling

Hos BodyMind & Beyond kan du och din personal bland annat göra en oerhört viktig HÄLSOPROFILBEDÖMNING. Något som ger dig möjlighet att upptäcka sjukdomar och ohälsa i ett mycket tidigare skede än vid en vanlig hälsokontrol. 

 

Läs mer om skillnaden:

Vad är skillnaden mellan en Hälsoprofilbedömning och en hälsokontroll? Hälsokontroller fokuserar på här och nu. De baserar sig huvudsakligen på prover och har som mål att upptäcka sjukdomar och ohälsa. Är man yngre (<50 år) är hälsokontrollen ofta utan anmärkning då det tar tid att utveckla mätbara avvikelser, medan Hälsoprofilbedömningen tidigare upptäcker riskfaktorerna. 

En hälsoprofilbedömning sätter det friska i fokus och syftar på prevention. Dessutom mäter hälsoprofilen konditionen – den i särklass viktigaste faktorn för framtida hälsa eller ohälsa. Med en hälsoprofilbedömning kan man få statistik på de anställdas och hela företagets övergripande hälsoläge. Läs mer här.

 

Fram till den 15 november 2014

får DU hela 15% rabatt på ALLA

BodyMind & Beyonds tjänster.

 

Uppge rabattkod: GROW2014

Gäller ej Höstutmaningen som

redan har ett  rabatterat pris

Magnus - Michael är seriös och har bra kunskaper om kost och träning. Han lyssnar på ens problem och ger råd och tips utefter det utgångsläge du har. Detta har hjälpt mig mycket!

Ida Vesterlund — Michael är mycket kunnig när det gäller kost, träning och sund livsstil i allmänhet. Jättebra vägledning för den som t ex vill gå ner i vikt eller få bättre resultat av sin träning. Professionellt och trevligt bemötande